Individuele sessie

Intakegesprek

Tijdens het eerste gesprek bespreekt de therapeut je hulpvraag en je intentie voor de psychedelische ervaring. Zo nodig kan er een oefening of meditatie gedaan worden om je hulpvraag helemaal helder te krijgen.

Hiernaast wordt je medische- en familiegeschiedenis doorgenomen en worden de contra-indicaties besproken. Je kunt alle vragen stellen die je hebt over de truffelsessie en het verloop.

Na dat gesprek wordt gezamenlijk besloten of de truffelsessie doorgaat. Wanneer er twijfels zijn over de mogelijke risico's of wanneer je je er zelf niet goed bij voelt wordt de truffelsessie geannuleerd. Er zijn in dat geval geen kosten aan het intakegesprek verbonden. Het gesprek kan in het centrum van Haarlem plaatsvinden of via beeldbellen.

intakegesprek

Voorbereiding

Het wordt aangeraden om een week voor de truffelsessie zo min mogelijk alcohol te drinken en geen drugs te gebruiken. Ook is het verstandig om maximaal 1-2 cafeïne-houdende dranken zoals koffie en frisdrank te drinken en zo veel mogelijk vegetarisch en suikervrij te eten.

Probeer 3 tot 5 dagen voor je sessie je sociale contacten en je beeldschermtijd (telefoon, laptop, tv, iPad) te verminderen. Ga in plaats hiervan lezen, wandelen in de natuur, muziek luisteren, doe yoga of mindfulness oefeningen en focus je op je intentie voor je reis.

Op de dag van de sessie kun je het beste licht ontbijten.

De truffelsessie

Een truffelsessie vindt op vrijdag plaats van 10:00 tot ongeveer 17:00. Soms kan het wat uitlopen of ben je juist wat eerder klaar. Wanneer je op een andere dag of tijdstip een sessie wil inplannen, neem dan contact op over de mogelijkheden.

Als je het prettig vindt kun je persoonlijke spullen zoals een deken, kussen, steen of voorwerp van een dierbare meenemen naar de sessie.

Het wordt aangeraden om niet te gaan autorijden na de sessie; zorg dat je wordt opgehaald, ga met het OV of boek een AirBnB of hotel in de buurt.

Het wordt ook aangeraden om (zo mogelijk) de dag(en) na de sessie vrij te plannen, zodat je de tijd hebt om stil te staan bij alles wat je hebt meegemaakt in de truffelreis.

truffel

Integratiegesprek

Een week tot twee weken na de truffelsessie vindt het integratiegesprek plaats. Hierin wordt gereflecteerd op de ervaring en besproken hoe de opgedane inzichten te integreren in het dagelijks leven.

Inschrijven of meer informatie

Neem contact op per e-mail, telefoon of WhatsApp:

06 - 291 926 59